6 اشتباه تکراری پدر های نسل جدید را بشناسید

در پست جدید بخش وبلاگ سایت در خدمت شما هستیم با معرفی 6 اشتباه تکراری پدر های نسل جدید که دانستن آن ها می تواند برای پدر ها بسیار مفید باشد. امروزه با تغییرات بزرگی که گاهی حتی در لحظه اتفاق می افتاد والدین کار بسیار سختی را برای تریبت فرزندان خود دارند. اما رعایت یکسری نکات بسیار ساده می تواند نتایج خوب بسیار بزرگی داشته باشد که متاسفانه توسط بسیاری از پدر ها بخاطر مشغله های کاری و مشکلات روزمره زندگی نادیده گرفته می شود هدف از انتشار این پست معرفی اشتباه های است که پدر های امروزی بسیار آن را تکرار می کنند حتی بعضی از پدر ها نتیجه رفتار اشتباه خود در فرزند اول دیده اند اما باز همان رفتار را برای فرزند دوم تکرار می کنند. در ادامه به این 6 اشتباه بزرگ پدر و حتی مادر ها می پردازیم پس حتما در ادامه همراه باشید.

گارد برای رفیق شدن با فرزند

برخی از پدرها ترس این را دارند که اگر با فرزند خود رفیق شوند و صمیمیت بین آن ها زیاد شود باعث می شود احترام ها بین آن ها از بین برود و دیگر اقتدار آن ها مقابل فرزند کارایی نداشته باشد. در حالی که اگر با فرزند خود صمیمی شوید آن ها اعتماد بیشتری به شما می کنند و راهنمایی شما بیشتر مورد پذیرش آن ها قرار می گیرد. پس این گارد را کنار بگذارید و سعی کنید صمیمیت پدر و فرزندی  خود را تقویت کنید.

 پدر و مادر ها رقیب هم در تربیت نباشید

علاقه پدر و مادر های امروزی به تیم سازی و رقابت با یک دیگر یکی دیگر از اشتباهات بزرگ تربیتی است مثال دختر در تیم پدر و پسر در تیم مادر هستند و وقتی پدری دارد نکاتی را به پسر گوشزد می کند مادر به دفاع از پسر خود می پردازد و با پدر مخالفت می کند تا هم تیمی خود را راضی نگه دارد. اما این رفتار اصلا درست نیست و پدر و مادر ها رقیب هم دیگر نیستن بلکه همه باید در یک تیم واحد به نام خانواده قرار بگیرند. هشدار می‌ دهیم اگر  می‌خواهید فرزندی با سلامت‌ روان داشته باشید حتما این مسئله را رعایت کنید. و تلاش کنید قوانین مشخص و واضحی بگذارید و پیامدهای مشخصی را برای آن‌ها تعریف کنید.

همیشه وقت برای بازی ندارید

استباه تکراری پدر

 در ابتدا همین پست گفتیم صمیمیت کاری است که بسیاری پدر ها در برابر آن گارد دارند و برخی هم راه ایجاد این کار را نمی دانند برای این دست از پدر ها باید بگوییم که بازی با بچه ها در سنین مختلف یکی از سریع ترین راه ها برای ایجاد رفقات و صمیمیت است. از بازی های مثل فوتبال گرفته تا بازی های پلی استیشنی اگر این بازی ها بلد نیستید نگران نباشید چون فرزندان با عشق و علاقه فراوان این بازی ها را به شما آموزش می دهند. حتی اگر فرزند بزرگ دارید می توانید با آن ها وقت برای رفتن به استخر و شنا کردن بگذارید و کلی ایده دیگر که حتما با کمی صحبت با فرزند خود می توانید به آن ها برسید و هیچ وقت خستگی و فشار کاری، دلیل مناسبی برای بازی نکردن با فرزندتان نیست.

گوشزد کردن های همیشه دستوری

بیشتر پدرها چون زمان کمتری در خانه هستند، اولویت همیشگی آن ها برای گوشزد کردن نکات تربیتی به فرزند خود بصورت کوتاه و دستوری است. یک پدر به ویژه اگر فرزند نوجوان داشته باشد، باید بداند که امر و نهی کردن و درخواست داشتن و نصیحت‌های مداوم در باره امور مختلف و مسائل شخصی برای فرزندش چقدر آزاردهنده است و حتی اگر به اجبار به حرف شما گوش کند، پایه‌های ارتباطی و دوستی بین‌تان با چالش‌های جدی روبه رو خواهد شد. پس بهتر است رفتارتان را عوض کنید، با حوصله باشید و سعی کنید گوش شنوایی برای فرزندتان داشته  باشید. او را به عنوان یک فرد صاحب نظر و عقیده ببینید، با او مشورت و از نظراتش استفاده کنید. بنابراین به‌جای امر و نهی کردن‌ های مداوم ، سعی کنید با فرزندتان صحبت کنید.

پیامد های رفتار اشتباه را به او گوشزد نمی‌کنید

استباه تکراری پدر

در هر خانه و خانواده ای و حتی جامعه، بعضی از مسائل چارچوب و قانون آن مکان و فضاست که همه باید به آن‌ها احترام بگذارند و مطابق با آن‌ها رفتار کنند. به عنوان یک پدر به طور مشخص در باره این مسائل با فرزندتان صحبت کنید و تبادل نظر داشته باشید .از او بخواهید به آن‌ها احترام بگذارد و مطابق با آن‌ قوانین رفتار کند. همچنین توضیح دهید درباره بعضی قوانین ،حتی اگر مطابق میلش نباشد، مجبور به اطاعت و اجراست و پیامدهای توجه نداشتن و عمل نکردن به این قوانین را برایش توضیح دهید. البته قبل از آن باید او را درباره ضرورت آن قوانین، توجیه کنید.

نظارت مستقیم روی همه مسائل

با اینکه همه پدر ها می دانند نظارت مستقیم روی همه مسائل فرزندان با توجه به زندگی امروزی ممکن نیست اما باز پدر ها و حتی مادر ها دوست دارند از طریق مختلف این نظارت را داشته باشند. این رفتار که شما بر تمام مسائل شخصی فرزندتان، نظارت و کنترل  مستقیم داشته باشید و مدام بابت هرکدام از او سوال کنید و جواب بخواهید، تنها باعث آزار و اذیت هر دوی شما و مخفی کاری بچه ها می‌شود. این که  می‌خواهید زودتر به نتیجه برسید، نباید باعث شود اعتماد فرزندتان از شما سلب شود و از صحبت با شما، احساس خطر کند. پس در رفتارتان تجدیدنظر کنید و کمی به فرزندتان اعتماد داشته باشید.

کلام پایانی و پیشنهاد ویژه

با تشکر از شما که تا انتهای این پست همراه سایت ما بودید این پست برگرفته شده از نوشته سیده‌ زهرا جلیلی‌ هاشمی ‌ روان‌شناس است که تقدیم شما شد اگر نکاتی درباره پست بالا دارید حتما برای ما در بخش دیدگاه بنویسید این پست با نظرات و تجربیات شما قطعا کامل تر خواهد شد. همچنین پیشنهاد ویژه ما کتاب راهنمای کامل تربیت کودک اثر الیزابت پنتلی است که شما می توانید همین الان با 5 درصد تخفیف آن را بصورت آنلاین از فروشگاه دیجی کالا خریداری کنید این کتاب یکی از بهترین کتاب های تربیت کودکان است که خواندن آن به همه پدر ها و مادر ها نیز توصیه می شود.