طرز تهیه باسلوق با شیره انگور مقوی و سالم برای بچه ها به همراه فیلم آموزش تهیه قدم به قدم آن در این پست وبلاگ سایت برای شما قرار داده شده است که در ادامه می توانید ابتدا ویدیو و سپس توضیحات تهیه باسلوق به همراه شیره انگور را مشاهده کنید.
برای تهیه باسلوق مقوی با شیره انگور به چه موادی نیاز داریم؟
شما برای تهیه این مدل باسلوق به مواد اولیه زیر نیاز دارید که بسته به نیاز خود می توانید آن را بیشتر یا کمتر کنید اما تناسب بین مواد اولیه را رعایت کنید. گفتنی است که این توضیحات مربوط به ویدیو بالا نیست بلکه نوع دیگر از تهیه باسلوق با شیره انگور است که برای شما قرار داده شده است اما روش کار تقریبا یکی است و تفاوتی بین ویدیو و دستور زیر وجود ندارد.
نشاسته گندم 1 پيمانه
آب 2/5 پيمانه
شيره انگور 1/5 پيمانه
هل مقداري
گلاب نصف استکان
دستور تهیه باسلوق با شیره انگور بدون گردو
برای شروع کار تهیه این باسلوق مقوی برای بچه ها باید ابتدا آب سرد و نشاسته را با هم مخلوط کنيد تا نشاسته حل شود سپس شيره انگور را اضافه کنيد و روي گاز با شعله ملايم قرار بدهيد و به صورت مداوم هم بزنيد تا ته نگيرد و قوام بيايد يعني به حالت فرنی مانند برسد. بعد از آن گلاب را بريزيد و هل اضافه کنيد و شعله را کم کنيد زير قابلمه شعله پخش کن قرار بدهيد و روي آن دمکني قرار بدهيد. تا کاملا خامي نشاسته گرفته شود حدود 20 دقيقه به حالت دم بگذاريد هر 2-3 دقيقه در آن را باز کنيد و مواد را مرتب مخلوط کنيد تا جايي که وقتي با قاشق مواد را مخلوط کنيد، حباب هايي داخل مواد ديده شود که اين علامت نشان مي دهد که خامي باسلوق گرفته شده است.
بعد از روي حرارت برداريد و تا داغ است داخل ظرف سرو يا قالب بريزيد و بگذاريد تا کاملا خنک شود و بعد از خنک شدن از قالب جدا کنيد و در نهايت با گردو يا پسته تزيين کنيد. دقت کنيد مقدار آب در باسلوق به نشاسته ربط دارد و اگر به اندازه مواد بالا استفاده کرديد و هنگام پخت باسلوق شما خيلي سفت شد مي توانيد دوباره نصف پيمانه آب به آن اضافه کنيد. بخاطر رنگ این باسلوق ها بچه ها به خوردن آن علاقه بیشتری دارند همچنین توصیه می شود به مقدار لازم این باسلوق ها تهیه کنید و زیاد آن را نگهداری نکنید هرچقدر تازه تر مصرف شود دارای خواص بیشتری است مخصوص برای کودکان، اگر شما این باسلوق ها را درست کردید نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
ثبت ديدگاه